Natur Tanya

Személyesen találkozhatsz velünk:
Mintatermünkben a 1067 Budapest Teréz krt. 19. szám alatt
vagy Mintaüzletünkben a 1067 Budapest Oktogon tér 4. szám alatt.
Telefonon beszélhetsz munkatársainkkal a 06 1 302 13 24
vagy tanácsadónkkal a 06/30 567-94-18 -as számon.
Faxszámunk: 06 1 262 02 20
Elérsz minket e-mail-en is a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Termékeinkkel találkozhatsz gyógynövényüzletekben, gyógyszertárakban és egészségközpontokban.

A Winter étrend-kiegészítői erős brand-del rendelkeznek az egész Világon. A termékek magas minőségű gyártása mellett a háttérben komoly kutatási munka folyik. A csapat kutatási eredményeit rendszeresen publikálja. A Winter brand a Face Laboratori Farmaceutici cég növényi vonala. A tevékenységi körük gyógyszergyártásra is kiterjed.

Cégünk a Winter brand kizárólagos magyarországi forgalmazója.
Családi vállalkozásunk központja 1990 óta sikeresen működik Budapest szívében, az Oktogon téren. A természetgyógyászat és a természetes alapú termékek iránti vonzalom és szerelem, családi örökség. A legnagyobb áttörést a természetes alapú termékek piacán a  kilencvenes évek legelején végbement kelet-európai változások hozták, amikor az újonnan megnyíló piacokon mindenkit megelőzve, elsőként alapítottuk meg családi vállalkozásunkat. Ennek  jogutódjai a Natur Tanya Bt., a Natur Tanya Hungary Kft. és a Doktor Természet Kft. 

Az egészség, mint legértékesebb "magántulajdon" az emberek számára egyre drágább. Ennek okai többrétűek, hiszen a társadalom folyamatosan elöregszik így a járulékot fizetők száma folyamatosan csökken miközben a betegségek megelőzésének diagnosztizálása, kezelése, gyógyszerezése egyre magasabb költségekkel jár. Ezért az embereknek a mai világban egyre aktívabban kell hozzájárulniuk egészségük megőrzéséhez. A rendszeres megelőző vizsgálatok mellett különösen az egészséges életvitel és táplálkozás fontos. Hisszük, hogy az egészség, a jó közérzet, a fiatalos külső és lendület alapja a méregtelenítés és lúgosítás. Az öngyógyításban előtérbe kerültek a szabadon beszerezhető kíméletes gyógyhatású szerek saját felelősségre történő alkalmazási lehetőségei a kisebb megbetegedések esetén, vagy azok megelőzésére.

Kitartó, eredményes munkánk és a kiváló termékeknek köszönhetően nevünk mára a minőség, a bizonyított hatás és az egészséges életmód egyik fogalmává vált. Cégünk koncepciójának biztos helye van az egészségmegőrzés területén.

 

Csatlakozz hozzánk!

©2013 Laposhas.com - Lipodrink | © NATUR TANYA® - Élj a természettel!